Uusi kuusenkerkkä-sekamarjakakku

 

Kuusenkerkkä
Lautasen loi ja kuvasi Seppo Katainen, Löyly


Rawa lanseerasi uuden raakakakun vappuna 2017!

Kuusenkerkkä-mix-marjaa voit maistella Helsingissä, Hernesaaren Löylyssä, jossa kakkua myydään yksinoikeudella elokuun 2017 loppuun asti.

Kuusenkerkkä on kerätty talteen Lapissa ja kakun kaikki marjat ovat luonnollisesti suomalaisia.
Kakku on vegaaninen ja gluteeniton, makeutukseen käytetty taatelia ja agavea.
————————————-
We are launching this very moment our brand new vegan, gluten free 2-layer raw cake flavour:
Spruse bud together with mixed berries.
All berries and spruce buds are Finnish origin, naturally. Spruces are actually part of nature’s superfood family and we delighted to offer this fine and exciting ingredient mix to our customers.

“A combination of tastes straight from the Finnish forest in the Midsummer time.
Finnish forest berries combined with a hint of forest notes. Freshness and joy of the early summer days after a long winter.”
Can you feel it already?

This cake is sold exclusively in Löyly for the first 4 months (May-August 2017).
cake is vegan and gluten-free. Sweetness comes from dates & agave.

Ihanaa vappua!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s